7 mar 2010

Steggos residens.


Tänkte lägga upp en bild i fall att Stefan tittar in.

Solklar vinnare, 3:e dan på raken :)


I övrigt blåsigt, mulet och plusgrader.

6 mar 2010

Pannlampan.....


Mange (som rakt översatt från engelska betyder skabb?) sitter och ljuger för fulla muggar, Brum får sig ett och annat kan jag säga! Nu kom Johnny in i stugan och sjöng julsånger! Underbart......... Johnny och Mange saknade den spårande Summiten på den sista repan i kväll. Frans var tvungen vila middag tyvärr. Mn nu ska vi i bastun, nakenbilder på Mange följer....

The return of Johnny!


Vilken eufori som uppstod när en Kruukka uppenbarade sig i stugan endast iförd full skotermundering. Vi är lyriska som ett barn på Skeppet. Av nån suspekt anledning har en av oss med sig ett gummi? Varför hela friden har man med sig ett gummi till en stuga full med svettiga karlar? Det blir en orolig natt i natt...... Vidare kan jag berätta att räven inte besökt oss än även om suktandet efter gnagare är högre än suktande efter en räv i denna stuga....... Jävla Mange......

I väntans tider.... På bastun alltså!


Kruuka är spårlöst borta, förhoppningsvis är han och tinar snö i bastun så vi kan tvaga våra härjade kroppar inför nattens aktiviteter (zzzzzz). Vi har eld, vi har kött, vi har brännvin till tröst. Här är helg djupt i skogarnas ro. Helgdagskväll i timmerkojan! La dolce vita! Ps. Magnus snarkar som ett helt jävla sågverk Bettan, vi kommer antagligen strypa han i natt, hoppas du inte blir arg.

Färdig för räven!


Inte många fastkörningar idag, hyfsat före ett par mil uppåt. Strålande solsken och ett par minusgrader. Vi är alla helt färdiga i alla fall.

Vilse......


Nu har vi lite problem.... Vi kommer oss nog inte till harrok i år heller :)

Dagens vinnare, Thomas Ollila!


Han stod för dagens första fastkörnig. Han tippade in i ett träd och knäckte rutan. Mange har också hunnit med ett par fastkörningar. Kruukka dominerar med Yamahan i vanlig ordning. Vindstilla och nån minusgrad, stråååååålande solsken.

Det ser lovande ut!


Idag blir det Harrok..... Om vi hittar. Försöker minnas Stefan Lundgrens vägbeskriving från gårdagen. I övrigt strålande solsken och lite styvt minus 10.

5 mar 2010

Busted eller bastad?


Ur dimman från bastun framträdder en råblond nordisk prins, tvådagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans. Medan jag står i mörkret utanför stugan och författar denna lyrik så kommer en räv! och säger hej? Helt underbart!!! Hittills en underbar helg.

Mr 800


Han är HET!

Kontemplation


Ska man åka till Snierra ska man ha en Summit. Vi har burit och burit skoter hela dagen. Den enda oskulden vi har (snudd på) är en gammal härjad Ski-Doo Summit från 2001. Och gud vet att jag provocerat för kung och fosterland under dagen. En eloge till Kruukka som verkligen vet hur man hanterar en skoter totalt utan snöegenskaper. Hatten av till Kruukka! Mange är aningens missnöjd, gissar att han kommer med en längre skoter nästa år. Ollila har inte världens tyngsta tumme, i år i alla fall. Tyrbo....... TOKÄGER!! Antagligen går skotern sönder för att han är så pervest vass i det sinnessjuka puder som råder i Snierra just nu. SUMMIT FOR EVER!!!!!!! Jag älskar er alla.....

Cock! Eller det kanske stavas kock?


Mannnen på bilden steker hamburgare. Man kan skönja dom rosiga kinderna efter en halv dags veritabelt bärande av skoter. Bäst var när mannen på bilden tippade mitt på en myr..... Hur som helst, njut av Thomas, kock, estradör och älskare.

Premiär....


Mange ska spela lite sudoku tror jag :)

Första......


Klantarsle.....

Framme.....


Till sist!

Däckade i Nattberg!


Börjar bra det här....