5 mar 2010

Kontemplation


Ska man åka till Snierra ska man ha en Summit. Vi har burit och burit skoter hela dagen. Den enda oskulden vi har (snudd på) är en gammal härjad Ski-Doo Summit från 2001. Och gud vet att jag provocerat för kung och fosterland under dagen. En eloge till Kruukka som verkligen vet hur man hanterar en skoter totalt utan snöegenskaper. Hatten av till Kruukka! Mange är aningens missnöjd, gissar att han kommer med en längre skoter nästa år. Ollila har inte världens tyngsta tumme, i år i alla fall. Tyrbo....... TOKÄGER!! Antagligen går skotern sönder för att han är så pervest vass i det sinnessjuka puder som råder i Snierra just nu. SUMMIT FOR EVER!!!!!!! Jag älskar er alla.....

6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Underbart att bloggen är uppe igen. Har väntat i ett års tid.

Skönt att summiten äger. Du får ta å gräva över Manges lill moppe:)

Hälsa

/Palle from lusekofteland:)

5 mars 2010 18.38

 
Anonymous Snierratjåkkisarna sa...

Coolt att till och med norrmän (laaawl) hittat hit! Sinnessjukt att en gammal Ski-Doo dominerar. Jag garanterar att kusken inte har nått med saken att göra. Denna blogg är bara ett genrep inför Kittelveckan.

5 mars 2010 18.42

 
Anonymous Anonym sa...

Klart Norrmänn .... (uhhgg uhg ugg) :) också hittar hit. Sverige/Norgegränsen är ju nerlusad efter FRA lagarna så en sånn här stor händelse fångas upp direkt :)

Med tanke på den dramatik som föregick ifjol där man till och med kunde lägga in bud på en halv summit på stående fot tycker jag detta året har startat oroväkande bra :)

Ja kommer följa med på denna blogg med spänning. Klockan är ju int mer än 19:00 så än kan mycket hända.

För att vara lite förutseende skulle ja nästan ha lagt in ett bud såhär i förväg för att se hur många dagar det tar innan man får napp:)

Ha de gott i skoken snierratjåkkisar!

/Palle

5 mars 2010 19.06

 
Anonymous Snierrabastarna sa...

Pumpa upp lite med olja norrbagge...... :D

5 mars 2010 19.15

 
Anonymous Anonym sa...

Nå ja....

Känns rätt meningslöst å pumpa upp
upp olja åt summitkusken i alla fall.

För att reflektera till fjolårets episod när Summitkusken glömde å fylla på olja....:)

Men men ja hoppas han int är syr över det för summiten lever ju fortfarande........

:)

5 mars 2010 19.44

 
Anonymous Generic Persson (FrTy) sa...

Uppenbarligen är det ingen fyrtaktare man kör.... Tydligen en gammal 2-taktare. I år händer inte samma sak. Sen att jag kanske behöver bärgning pga andra orsaker...... Men just nu går Summiten som ett spjut! Jag är galet nöjd!

5 mars 2010 22.31

 

Skicka en kommentar

<< Startsida